Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs fitness online coaching 1 la 1 - 12 saptamani
1800 lei
Brand
Vstephanfitness
Cod produs
1001
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
1. Online Coaching 1 la 1 - 12 saptamani

Regular price 1800 lei
Coaching-ul 1 la 1 pe 3 luni presupune:

• Antrenamentele personalizate si adaptate fiecarei nevoi (acasa, la sala, experienta, nivel de fitness, accesibilitate, timp) ;
• Nutritia personalizata (strict pe preferintele fiecaruia, fara restrictii, flexibilitate si monitorizare constanta)
• Check-in & Monitorizare (acces 24/7 la mine, ajustare constanta tinand cont de adaptarea la efort & nutritie, accountability process)

Aplica DOAR si doar daca vrei sa arati bine si sa-ti transformi corpul, altfel, nu are niciun rost!

Ce se intampla? Te angajezi intr-un proces in care nu mai trebuie sa-ti bati capul cu antrenamentele, nutritia sau monitorizarea. De partea asta ma ocup eu astfel incat sa nu stagnezi si sa-ti atingi obiectivele pentru totdeauna. Tie iti ramane doar partea de implementare.

Pentru ACCESUL la Coaching-ul Privat este necesar raspunderea chestionarului  din linkul https://bit.ly/vstephancoaching1-1 precum si apelul de setare a obiectivelor.

In timpul apelului aflam cu ce probleme te confrunti, care sunt pasii concreti pe care trebuie sa ii urmam ca sa ne atingem eficient obiectivul si foarte important: DACA te pot ajuta sau nu - daca simt ca nu esti persoana potrivita, imi rezerv dreptul de a-ti spune la sfarsitul apelului ca nu te pot ajuta cu timpul si modul meu de lucru!  Aplica aici! Completeaza formularul iar eu o sa revin intr-un timp foarte scurt!

Chestionar: https://bit.ly/vstephancoaching1-1

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura